Ook Creyelman speechte voor Gouden Dageraad

Bij de ophef over het bezoekje van Vlaams Belang-kopstukken Filip Dewinter en Anke Van dermeersch aan de Griekse extremistische partij ‘Gouden Dageraad’ zou je bijna vergeten dat er ook een lid van de Mechelse gemeenteraad van de partij was.

Het viel een beetje tussen de plooien van het nieuws, maar niet alleen Filip Dewinter gaf een speech tijdens het ophefmakende bezoek van de vier VB-politici in Griekenland. Ook Frank Creyelman, fractieleider voor het Vlaams Belang in de Mechelse gemeenteraad, gaf er een korte toespraak.

Creyelman veegde in zijn speech de Europese Unie en de Verenigde Staten de mantel uit en hield een fel pleidooi voor Rusland, dat volgens de Mechelse politicus, onterechte sancties van de Europese Unie moet slikken, terwijl de Russen net zoveel moeite doen, aldus nog Creyelman, in de strijd tegen IS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s