Online databank maakt subsidies van Stad Mechelen transparant

Het Mechelse magazine AsGauPaust.be lanceert een online databank met alle subsidies die het Mechelse stadsbestuur in haar begroting voor 2017 inschreef. Daarmee krijg jij als Mechelaar een instrument in handen waarmee je naar hartenlust kan grasduinen in alle subsidiebedragen die Stad Mechelen dit jaar uitkeert.

Nee, de Mechelse begroting voor 2017 die eind vorig jaar werd goedgekeurd, vind je nog niet terug op de website van Stad Mechelen. Daarom vroeg en kreeg As Gau Paust, dankzij een openbaarheidsverzoek, een overzicht van alle werkings- en investeringssubsidies die het stadsbestuur wenst uit te keren in 2017.

Om alle Mechelaars hiervan mee te laten genieten en in één beweging Stad Mechelen een duwtje in de rug te geven, plaatste As Gau Paust deze data in een online databank. Doorzoekbaar én transparant voor elke burger.

Bezoek de subsidiedatabank*

* Klik op de kolomtitel en vul een zoekterm in. Wanneer er geen omschrijving werd meegegeven door de stadsadministratie hebben we het ramingnummer vermeld uit de toelichtingsrapporten, zodat u de bedragen later vlotjes kunt terugvinden in de begroting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s