Met slogan ‘Alleman Paust’ naar de verkiezingen

Wat al enige tijd gefluisterd werd aan Mechelse togen is vandaag bewaarheid: het Mechels magazine As Gau Paust trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen met een eigen kieslijst. “Daarmee kiezen we ook resoluut de kant van de doordenkende Mechelaars,” viel vandaag tijdens een persconferentie te horen.

“We zijn oprecht fier om u op deze paaszondag dit heugelijke nieuws te melden”, klonk het deze ochtend op een in der haast georganiseerde persconferentie in het redactielokaal van het fier Mechels magazine As Gau Paust. Naar verluidt had de lokale pers lucht gekregen van de lijstvorming en koos de redactie voor de vlucht vooruit. Daarom lanceerde zij net vandaag haar politieke plannen.

De Saedeleer

Wel zou de lijstvorming nog niet helemaal op punt staan. “We zoeken nog iemand van het kaliber van wijlen Rik De Saedeleer.” Geen sinecure, beseffen ze bij As Gau Paust maar al te goed: “Rik De Saedeleer is groot. Hij was een stadsgenoot. En dat is de moraal… het wordt geen makkelijk verhaal.” Het onderzoek op Wikipedia door de sportredactie zou wel al in een eindstadium zitten.

Rik De Saedeleer is groot

Hij was een stadsgenoot

Reactie magazine As Gau Paust

Met de slogan ‘Alleman Paust’ mikt de burgerbeweging resoluut op de doordenkende Mechelaars. “Een groeiende maar zeer kwetsbare groep in deze mooie stad”, geloven ze bij As Gau Paust. De kersverse burgerlijst roept bovendien ook de andere partijen op om volop in te zetten op de doordenkende Mechelaar.

Of er ook een zetel in zit willen ze bij As Gau Paust niet gezegd hebben. “Maar als ook de andere kieslijsten vol doordenkende Mechelaars komen te staan, hebben we sowieso allemaal een beetje gewonnen.”


UPDATE

2 gedachtes over “Met slogan ‘Alleman Paust’ naar de verkiezingen

  1. Horen we te stemmen of horen we stemmetjes?
    Hopelijk een -“Jef, doe eens iets”-resultaat en niet… “Oei oei, dit wordt de ramp van Kontich!”

    Of tussenin …

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s