Stad Mechelen vergeet 3 schepenen op officiële twitterlijst [UPDATE]

Schepenen Katleen Den Roover (N-VA), Stefaan Deleus (CD&V) en Marina De Bie (Groen) kregen geen plaatsje op de twitterlijst van Stad Mechelen over het Mechels schepencollege. Bijzonder. De drie schepenen tekenen nochtans al verscheidene jaren present op Twitter.

Wie op Twitter zit, kent ze beslist: de optie om lijstjes aan te maken vol twitteraccounts die je niet per se ook allemaal zelf hoeft te volgen. Erg handig om wat overzicht in het twitterlandschap te bewaren… Zoals met een lijst van alle twitterende leden van het Mechels schepencollege.

Dat vonden ze ook bij Stad Mechelen. Het officiële twitteraccount van de Dijlestad publiceerde destijds zo’n lijst. Vreemd genoeg ontbreken er 3 van de 9 twitterende Mechelse stadsbestuurders op die lijst. Het gaat om de schepenen Marina De Bie (Groen), Katleen Den Roover (N-VA) en Stefaan Deleus (CD&V), die ironisch genoeg ook ICT als bevoegdheid heeft. Schepen Walter Schroons (CD&V) zit als enige van het college niet op Twitter – en ja, da’s vandaag eigenlijk ook wel een beetje straf.

Wie toch het voltallige Mechels schepencollege – minus één – wil volgen op Twitter kan, in afwachting van een update door het officiële twitterkanaal van onze stad, op onze openbare lijst terecht.

Wat vogelt het schepencollege zoal uit op Twitter? Binnenkort lees je er hier meer over. Neem in afwachting alvast een gratis abonnement en krijg als eerste ons nieuws toegestuurd.

IkSteunAsGauPaust


UPDATE 18.04.2018: De officiële lijst is aangevuld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s