‘Rommy Rombouts’ mag niet protesteren

Stad Mechelen verbiedt het gebruik van ‘Rommy Rombouts’ door het actiecomité Groene Buffer en dreigt met verdere juridische stappen als de protestbeweging de stadsmascotte nog langer gebruikt. De actiegroep had de stadsmascotte betrokken in haar online protestacties. Mag niet, schrijft Stad Mechelen, die het monopolie op Rommy heeft.

Gelezen in een brief van Stad Mechelen aan het actiecomité ‘Groene Buffer’, dat pleit voor het behoud van het bos waar straks Plopsaqua komt: “Hierbij stellen wij u dan ook in gebreke om binnen de 7 dagen vanaf dit schrijven alle communicatie te verwijderen met de mascotte Rommy Rombouts, het logo van Mechelen Kinderstad en/of van de Stad Mechelen, en deze in de toekomst niet meer te gebruiken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s