Start hyperlokaal!

“Hyperlocals zijn schaars in Vlaanderen”, schreef onze ‘grote partnersite’ Apache.be vorig jaar nog. En dat vinden wij zonde. Met een hyperlokale startpagina steken we de hand uit naar alle hyperlokale journalistieke initiatieven in Vlaanderen. Om elkaar te inspireren.

Op onze hyperlokale startpagina vertellen we hoe wij trachten mee te bouwen aan een transparantere stad. Met tools, technieken, partnerships en vooral heel veel lokale voorbeelden… want (hyperlokale) journalistiek is zoveel meer dan persberichten chambreren!

Bezoek onze hyperlokale startpagina


UPDATE

De één versiert een subsidie, de ander een plekje in de kennisdatabank van het Vlaams Journalistiek Fonds… 🤓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s