Dit was As Gau Paust (op Facebook)

Dat we ons hier op de redactie al eens onledig houden op social media is lang niet bij iedereen bekend. Daarom – en omdat er simpelweg ook Mechelaars zijn zonder Facebook-account – geven we even een kort overzicht van onze voorbije maand op dat grote-like-platform.

Goed nieuws: je kunt de gelinkte stukjes ook lezen zonder Facebook-abonnement. 👍

Dat er vlijtig wordt geturft in de buurt van de Huyghebaert-site. Niet door de mensen, wel door privacy-neutrale lage-resolutiecamera’s die de verkeerspassages in de gaten houden +++ Vergeet niet dat er komende maandag 21 oktober opnieuw gemeenteraad is. Je bent welkom vanaf 20 uur in het stadhuis +++ Of onze lokale volksvertegenwoordigers daar wat uit hun pijp komen? Speciaal voor de thuisblijvers gooiden we een gloednieuw dashboard over de gemeenteraad op het web +++ We overwegen een bod op het ‘Huur Mij’-reclamepaneel op het Twitter-profiel van onze titelvoerend burgemeester +++ Het is als kleine ‘zelfstandige’ vrijwilliger namelijk niet altijd even makkelijk om overeind te blijven. Al is er hoop op beterschap – wij noemen het liever partnerschap +++ Over het journalistieke metier gesproken: we geven binnenkort een gastles aan de studenten van Thomas More in Mechelen +++ Een basiskennis statistiek is nog zo’n vaardigheid die we elke aspirant-journalist (en -politicus) aanbevelen. Kwestie van onzinnige tellingen in een tv-studio te vermijden +++ Met de bakfiets in Mechelen: WOEEEEEEE! +++ De afkeuring van het ‘project-mer’ voor het winkelcentrum in Mechelen-Noord sloeg in als een bom. Een stukje dat opnieuw vlot de weg vond naar onze lokale media-partners – al was toen nog niet iedereen mee in ons verhaal +++ Wist je trouwens dat de Vlaamse overheid nog vòòr de recente afkeuring van dat ‘project-mer’ ook al het verzoek om géén project-mer op te moeten stellen weigerde? +++ Moet het nog gezegd: een sterk Vlaams departement Omgeving is meer dan nodig.As Gau Paust werkt onafhankelijk maar ook onbezoldigd. Weet je ons hyperlokaal nieuws te appreciëren? Dan is jouw sporadische steun meer dan welgekomen.

Ik steun As Gau Paust… (en schenk 15 euro)

Omdat een onafhankelijk stadsmagazine belangrijk is voor de Mechelaars!

€15,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s