Weet jij wat er in jouw naam gebeurt?

Nee, hier lees je geen gechambreerde persberichten. Wel unieke Mechelse nieuwsverhalen die je elders nog niet las. Vind jij dit hyperlokaal nieuws de moeite waard? Dan is jouw sporadische steun meer dan welgekomen.

As Gau Paust bouwt mee aan een transparantere stad omdat Mechelaars het recht hebben te weten wat er in hun naam gebeurt. Steeds waarheidsgetrouw en onafhankelijk. Vandaag weet As Gau Paust zo al 1.292 volgers [update: +1.700] te overtuigen.

De moeite waard?

Maar de redactie van As Gau Paust werkt niet alleen onafhankelijk, ook onbezoldigd. Onderschrijf daarom met jouw steun dat Mechelen nood heeft aan dit stadsmagazine en doe een duit in ons zakje… Zo bouw je mee aan een transparantere stad.

Ik schenk 15 euro omdat ik wil weten wat er in mijn naam gebeurt.

As gau paust dat de paus oep au paust, paust dan ma gau eet anders!

€ 15,00

2800love is …

onafhankelijk nieuws garen


“Uitzondering die het verschil maakt”

Verslaat nieuws via datajournalistiek en cartoons en schuwt geen wob-verzoeken.

Apache

“Luis in de pels”

Burgerjournalistiek in een slick digitaal jasje, daar worden wij gelukkig van.

Sonderland

“Inspirerend”

Mechelse burgerjournalistiek zet hyperlocals op weg. Een journalistiek experiment in Mechelen.

Vlaams Journalistiek Fonds

2 gedachtes over “Weet jij wat er in jouw naam gebeurt?

 1. Dag,

  ik heb, uit principe, geen FB noch Twitter. Uw mails zijn – weliswaar interessant – maar eerder dunnetjes gezaaid. Daarenboven woon ik meestal in Frankrijk, maar ik lees toch permanent Belgisch en Mechels nieuws.

  Ik ben op redelijk veel (betalende) (internationale) internetkranten geabonneerd.

  Dus een wekelijkse mail met verwijzing naar een website is my way of working. Dan betaal ik direct de gevraagde 15 Euro.

  Sukses verder met uw prachtig initiatief.

  Guido

  Like

  1. Dankjewel voor uw reactie en mooie woorden, beste Guido

   Ik begrijp zeker dat u graag wekelijks een mail met een vers artikel wilt toegestuurd krijgen. Eerlijk, dat zouden we u ook heel graag kunnen aanbieden. Maar koken kost geld en bovendien vergen onze stukjes ons vaak meer werk dan op het eerste zicht misschien te vermoeden valt.

   Voor alle zekerheid: natuurlijk blijft ons nieuws gewoon gratis. De voorgestelde gift is louter een steunbetuiging of aanmoediging voor dit initiatief.

   In die zin willen we u nog graag een tip geven: ook zonder Twitter-account kunt u ons live verslag meevolgen over de Mechelse gemeenteraad. Gewoon de hashtag #grmechelen volgen via deze link: https://twitter.com/search?q=%23grmechelen&src=typed_query&f=live – en zelfs voor onze FB-pagina heeft u helemaal geen eigen FB nodig: die pagina staat open voor iedereen: https://www.facebook.com/asgaupaust.be – die vervelende FB-banner kunt u wegklikken.

   Hartelijke groet

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s