Weet jij wat er in jouw naam gebeurt?

Nee, hier lees je geen gechambreerde persberichten. Wel unieke Mechelse nieuwsverhalen die je elders nog niet las. Vind jij dit hyperlokaal nieuws de moeite waard? Dan is jouw sporadische steun meer dan welgekomen.

As Gau Paust bouwt mee aan een transparantere stad omdat Mechelaars het recht hebben te weten wat er in hun naam gebeurt. Steeds waarheidsgetrouw en onafhankelijk. Vandaag weet As Gau Paust zo al 1.292 volgers te overtuigen.

De moeite waard?

Maar de redactie van As Gau Paust werkt niet alleen onafhankelijk, ook onbezoldigd. Onderschrijf daarom met jouw steun dat Mechelen nood heeft aan dit stadsmagazine en doe een duit in ons zakje… Zo bouw je mee aan een transparantere stad.

Ik schenk 15 euro omdat ik wil weten wat er in mijn naam gebeurt.

As gau paust dat de paus oep au paust, paust dan ma gau eet anders!

€15,00

2800love is …

onafhankelijk nieuws garen


“Uitzondering die het verschil maakt”

Verslaat nieuws via datajournalistiek en cartoons en schuwt geen wob-verzoeken.

Apache

“Luis in de pels”

Burgerjournalistiek in een slick digitaal jasje, daar worden wij gelukkig van.

Sonderland

“Inspirerend”

Mechelse burgerjournalistiek zet hyperlocals op weg. Een journalistiek experiment in Mechelen.

Vlaams Journalistiek Fonds