Maar werkt het ook?

Heb je dat ook, dat als je voor iets kiest, je eigenlijk meteen wilt weten of het ook echt werkt? Bij de gemeenteraad is dat niet anders. Met haar diensten over de Mechelse gemeenteraad bouwt het onafhankelijke magazine As Gau Paust daarom mee aan een transparantere stad.

Je vindt een overzicht van onze diensten op deze gloednieuwe overzichtspagina of via het menu van de site van het magazine. De naam van de pagina #grmechelen verwijst naar de hashtag die we gebruiken bij onze live verslaggeving van de Mechelse gemeenteraad.

Schermafbeelding via poppr – Virtueel Mechelen

Omdat Mechelaars het recht hebben te weten wat er in hun naam gebeurt en daar fier op willen zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s