6 jaar As Gau Paust in kaart

MECHELEN – Het onafhankelijk Mechels magazine As Gau Paust bestaat 6 jaar en dat laat sporen na in onze stad. Letterlijk. We plaatsten namelijk een 70-tal artikels uit ons archief op een kaartje van Mechelen en omgeving – tot aan een Brussels kabinet…

Figuur: zes kaarsjes voor As Gau Paust

Een zomerse wandeling in onze stad is een ideaal excuus om enkele van onze vastgepinde verhaaltjes op te dissen en te delen met je kuierende vrienden.

Ontdek de verhalen achter de façades van onze stad en maak een wandeling via onze virtuele ‘chemin journalistique’. Zoom in om meer verhalen te ontdekken.

Onder het motto: als we geen kaartje krijgen, moeten we er zelf maar eentje maken… Het onafhankelijke magazine As Gau Paust bestaat 6 jaar. Een periode waarin we onafgebroken de hartslag van de Mechelse gemeenteraad opvolgden en dat ook in de toekomst blijven doen.

Vind jij deze vorm van hyperlokale journalistiek ook zo noodzakelijk? Overtuig dan vandaag nog twee van jouw vrienden om ons ook te volgen op Facebook, Twitter of dankzij een gratis abonnement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s